Stichting Hulp Tsjernobyl Kinderen Siddeburen heeft als doel om ongeveer 25 Wit Russische kinderen, tussen de 8 en 10 jaar oud, uit radio-actief besmet gebied, 7 weken naar Nederland te halen.
De organisatie in Wit Rusland heet Aist Polesia, deze leggen contacten met de scholen, en bereiden de kinderen voor om naar Nederland te gaan.

De kosten van het verblijf e.d. moeten we voor eigen rekening nemen

( Ongeveer 20.000 euro per project )

De stichting is helemaal afhankelijk van financiele donaties , opbrengsten uit acties en van sponsoring door bedrijven, zonder sponsors zouden we onze activiteiten niet uit kunnen voeren. Het is telkens weer een enorme ervaring om te merken dat het bedrijfsleven, verenigingen, kerken, scholen en particulieren achter het werk van de stichting staat, en op deze manier begaan is met de kinderen uit Wit-Rusland.

Ook proberen we met eigen acties zoveel mogelijk geld bijeen te brengen. Wilt U de stichting financieel ondersteunen ?

Uw bijdrage is van harte welkom op:

Stichting Hulp Tsjernobyl Kinderen Siddeburen e.o

IBAN: NL79 RABO 0379 1215 81

De stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr: 02070767

Gift/Belastingaftrek:
De belastingdienst heeft onze stichting aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling ( ANBI ) Dit betekent dat giften, geschonken aan de Stichting fiscaal aftrekbaar zijn.


Steun ons met Sponsorkliks:
Stichting Hulp Tsjernobyl Kinderen Siddeburen e/o werkt samen met Sponsorkliks om voor extra inkomsten te zorgen. Je kunt ons nu heel gemakkelijk steunen met sponsorkliks. Met bestellingen die je online doet bij webwinkels, krijgen we als stichting een percentage van het bestelde bedrag. Voor de koper heeft dat geen enkele consequentie. Je betaalt het normale bedrag. Maar Stichting Hulp Tsjernobyl Kinderen Siddeburen e/o krijgt van iedere aankoop een klein bedrag. En dit bedrag kan aardig oplopen. Bijna alle populaire webwinkels doen mee aan de actie. Denk aan booking.com, bol.com, Wehkamp en Zalando. Maar er zijn nog tientallen winkels meer. Maar ook als je eten laat bezorgen via thuisbezorgt.nl of een restaurant reserveert via dinnersite.nl ontvangt onze stichting daar geld voor.

Waarschijnlijk koopt of reserveert u ook wel eens iets online en kunt u ons dus helpen

Hoe werkt het?
klik op de button: SPONSORKLIKS. Wanneer je daar op klikt, kom je op de bedrijvenpagina. Hier kies je de webwinkel waar je wilt bestellen. Je komt dan op de “gewone” website van dit bedrijf en je kunt je bestelling plaatsen zoals gewoonlijk. Dat is alles.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Nog gemakkelijker
Of sla onderstaande link op bij je favorieten.                                                                                        Ga de volgende keer als je iets online wil kopen eerst naar:

Link: https://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=8817

Meewerken
Hopelijk wil je meewerken en onze stichting op deze manier steunen.
Namens de Wit-Russische kinderen , alvast heel erg bedankt voor de moeite en ‘klik ze’!

 

Webdesign: Anjo Joostens